Tandvleesaandoeningen en parodontitis

Informatie over tandvleesproblemen

Last van gevoelig of pijnlijk tandvlees?

Heeft u rood, gezwollen, bloedend, teruggetrokken of gevoelig tandvlees? Het kan zijn dat u een ontsteking heeft, gingivitis bijvoorbeeld. Staat er bovendien een tand of kies los? Mogelijk heeft u naast gingivitis ook parodontitis. Dit is een vervelende aandoening van uw gebit. Door parodontitis kunt u tanden of kiezen definitief kwijtraken. Effectieve behandeling door een parodontoloog is geboden, liefst zonder operatieve ingrepen. Onze parodontologiepraktijk is hierin gespecialiseerd en wij weten voor 95% van onze patiënten een operatie te voorkomen. Neem voor meer informatie over tandvleesproblemen en parodontitis contact met ons op of lees verder op de website.

Gevoelig tandvlees

Gevoelig tandvlees kan onschuldig zijn maar ook het gevolg van bijvoorbeeld een ontsteking (gingivitis of parodontitis). Om zeker te weten wat u voor aandoening heeft is een bezoek aan de tandarts aan te raden.

Meer over tandvleesproblemen:

Verzorging en producten voor pijnlijk tandvlees

Door een goede verzorging van uw gebit voorkomt u dat uw tandvlees beschadigd raakt. Laugeman heeft zelf producten ontwikkeld die uitkomst bieden bij gevoelig tandvlees. Door te spoelen en poetsen met de Laugeman Fresh and Close producten houdt u een gezonde mond. Daarnaast is het gebruik van Laugeman tandpasta aan te raden.
gevoelig tandvlees verzorgen

Alle producten van Laugeman zijn eenvoudig te bestellen in de webshop

 

 

 

Veelgestelde vragen

Inschrijven?

Neem gerust contact met ons op.

Afspraak maken?

 

Neem dan gerust contact op met ons.