Nooit meer slechte adem door integrale mondverzorging

Hoe komt u van u slechte adem af

Slechte adem is een vervelend probleem. Zelf ruikt u soms niet dat uw adem niet fris ruikt. Als u weet dat uw adem stinkt ontstaat er -vaak onterecht- een schaamtegevoel. U gaat mensen in uw omgeving mijden.

Pepermunt helpt niet tegen slechte adem

Slechte adem is moeilijk te behandelen, waardoor het vaak gecamoufleerd wordt met kauwgom of pepermunt. Pepermunt verdoezelt de mondgeur, maar lost de oorzaak van het probleem niet op.
Door vervelende mondgeur kunt u in een sociaal isolement komen. U schaamt zich en bent liever niet onder de mensen. Dat is met een adequate aanpak van het probleem niet nodig.

Integrale aanpak slechte adem

Met de Laugeman Freshmethod voor integrale mondverzorging verzorgt u de hele mond. Bacteriën en schimmels die slechte adem veroorzaken worden aangepakt, waardoor de bacteriële balans in de mond zich kan herstellen.
Er zijn verschillende aandoeningen in de mond die slechte adem kunnen veroorzaken. Voor de verschillende weefsels in de mond zijn producten ontwikkeld om ze schoon te maken en schoon te houden.

De Laugeman Freshmethod verzorgt niet alleen de tanden, maar ook het tandvlees, de tong, de wangslijmvliezen, en de keelamandelen, waarmee u de gehele mond integraal verzorgt.

Slechte adem neemt met de Freshmethod in twee weken met 50% af

De ernst van de mondgeur bepaalt hoe lang u de producten intensief moet gebruiken. Met een frisse adem kunt u er weer tegenaan en durft u zich weer onder de mensen te begeven.
Lees meer over de oorzaken en behandeling van slechte adem