Slechte adem

Stop slechte adem met Laugeman

Al maanden last van die nare geur uit uw mond? Dit kan een hoop schaamte en onzekerheid veroorzaken. Dit wil natuurlijk niemand. Daarom zorgen we bij Tandartspraktijk Laugeman dat uw slechte adem behandeld wordt, zodat u weer zelfverzekerd durft te praten. Lees snel verder om erachter te komen wat slechte adem is en maak direct een afspraak. 

Betekenis van slechte adem

Halitose of een slechte adem is een vervelende euvel en heeft verschillende oorzaken. Zo kan het veroorzaakt worden door bepaald eten of door achterblijvende bacteriën. Gelukkig kunt u er zelf veel aan doen. Om u op weg te vinden hebben we onze kennis verzameld en hier op deze pagina in kaart gebracht. U vindt hier alles wat u nodig heeft om uw slechte adem te verhelpen. Het hele scala aan mogelijkheden handig bij elkaar. Verzorgd door een deskundige.

Testen op halitose

Het is mogelijk om met professionele apparatuur een meting te doen en te bepalen of u een slechte adem heeft. Het is echter ook vrij eenvoudig zelf te testen. U kunt door met u tong over de rug van uw hand gaan en hieraan te ruiken testen hoe u adem ruikt (let erop dit niet na het poetsen van de tanden te doen). Dit geeft een aardige indicatie van uw mondgeur. Doet u dit bijvoorbeeld na het nuttigen van een kopje koffie dan zou u de koffie moeten ruiken. Twijfelt u of wilt u graag samen met een professional kijken hoe ernstig de situatie is? U kunt altijd contact met ons opnemen!

Stinkende adem verhelpen

Wilt u af van die nare slechte adem? Tandartspraktijk Laugeman helpt u dan graag. Met een team van specialisten zorgen we ervoor dat u geen slechte adem meer ervaart. Naast het behandelen, is het natuurlijk nog beter om te voorkomen. Daarom geven wij u graag advies over wat u wel en niet moet eten en hoe u het beste uw mond kan verzorgen. 

 

Meer informatie?

Hoewel we ons best hebben gedaan u volledig te informeren kan het zo zijn dat u nog meer informatie willen hebben over een slechte adem of misschien heeft de informatie op deze pagina u niet geholpen. Laat het ons dan even weten of neem contact op voor een afspraak!