Goede mondhygiene tegen halitose of slechte adem

Stop slechte adem met Laugeman

Last van onfrisse adem?

Halitose of een slechte adem is een vervelend euvel. Gelukkig kunt u er zelf veel aan doen. Om u op weg te vinden hebben we onze kennis verzameld en hier op deze pagina in kaart gebracht. U vindt hier alles wat u nodig heeft om uw slechte adem te verhelpen. Het hele scala aan mogelijkheden handig bij elkaar. Verzorgd door een deskundige.

Testen op een onfrisse adem?

Het is mogelijk om met professionele apparatuur een meting te doen en te bepalen of u een slechte adem heeft. Het is echter ook vrij eenvoudig zelf te testen. U kunt door met u tong over de rug van uw hand gaan en hieraan te ruiken testen hoe u adem ruikt (let erop dit niet na het poetsen van de tanden te doen). Dit geeft een aardige indicatie van uw mondgeur. Doet u dit bijvoorbeeld na het nuttigen van een kopje koffie dan zou u de koffie moeten ruiken. Twijfelt u of wilt u graag samen met een professional kijken hoe ernstig de situatie is? U kunt altijd contact met ons opnemen!

Meer informatie?

Hoewel we ons best hebben gedaan u volledig te informeren kan het zo zijn dat u nog meer informatie willen hebben over een slechte adem of misschien heeft de informatie op deze pagina u niet geholden laat het ons dan even weten of neem contact op voor een afspraak!