Parodontoloog

Het behandelen van het parodontium

Parodontologie is een specialisatie binnen de tandheelkunde. Tandartspraktijk Laugeman heeft deze specialisatie zich eigen gemaakt en helpt haar cliënten nu met deze kennis in een doeltreffende behandeling. Benieuwd wat parodontologie is en waar de behandeling uit bestaat? Lees dan snel verder voor alle informatie en maak direct uw afspraak! 

Parodontologie behandeling

ontstoken tandvleesParodontologie richt zich op het behandelen van het parodontium. Dit is het steunweefsel van de tanden dat bestaat uit het tandvlees. Parodontologie gaat dus hoofdzakelijk om het behandelen van het tandvlees. Wanneer er sprake is van een ontsteking in het parodontium (tandvlees), wordt dat een parodontitis genoemd. Een parodontitis is een ander woord voor tandvleesontsteking en moet zo snel mogelijk onderzocht worden. Zo kan de ontsteking in een vroeg stadium aangepakt worden. Wanneer het duidelijk is waar de ontsteking vandaan komt, maken we een scan op uw tandvlees. Aan de hand hiervan kunnen we bepalen hoe de parodontologie behandeling opgezet moet worden. U krijgt dan de uitleg hoe u uw tandvlees het beste kan reinigen en na drie maanden wordt er weer een scan gemaakt. Dit om te kijken of de behandeling heeft geholpen.

Lees hier het uitgebreide stappenplan van de parodontologie behandeling > 

  Parodontoloog in Tilburg

  Voor een effectieve parodontitis behandeling in Tilburg bent u bij Tandartspraktijk Laugeman op de beste plek. Gespecialiseerd in parodontologie helpen we al jarenlang cliënten met een tandvleesontsteking. Door veel tijd te besteden aan het optimaliseren van de mondhygiëne, lossen we het probleem bij de kiem op en zorgen we dat verdere problemen worden voorkomen. Met onze parodontologie behandeling kunnen we een operatie voorkomen en de kans op een nieuwe infectie is minimaal.  

  Praktijk voor parodontologie

  Last van een tandvleesontsteking en de bijbehorende symptomen? Laugeman is dé praktijk voor parodontologie. Maak snel een afspraak voor een behandeling en kom af van die vervelende bloedingen van je tandvlees, een slechte adem en/of loszittende tanden. Bij Tandartspraktijk Laugeman geven we écht om uw gebit en we helpen u daarom graag met het behandelen van de tandvleesontsteking.  

  Afspraak maken >

  “Ik had geen last meer van bloedend tandvlees en merkte dat mijn tanden steeds vaster gingen staan” Lees verder over de ervaring van een patiënt over zijn parodontitis behandeling >