Over ons

Tandarts Laugeman

Zorgen dat uw gebit meegaat tot in lengte van jaren

Daar helpen wij u graag bij en daar zetten wij hoog op in. Onze prioriteit ligt bij het voorkomen van schade aan uw tanden, kiezen en tandvlees. Ons team van mondhygiënisten, preventie-assistenten, tandartsen en tandartsassistenten staat graag voor u klaar. Iedereen is weer anders, ieder gebit ook.

homepage250x193

  • zo heeft uw puber vanwege de groeispurt meer kans op gebitschade;
  • terwijl u als ouder weer eerder tandsteen heeft;
  • als u rookt heeft u waarschijnlijk aanslag op uw tanden;
  • mocht u langdurig ziek zijn, dan heeft u een verminderde weerstand en dat vergroot de kans op gaatjes.

 

Al naar gelang uw situatie geven wij u telkens een persoonlijk, op maat gesneden advies. Wij streven ernaar de behandeling voor u zo aangenaam mogelijk te maken

Lees meer over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen…

Meer over onze tandartspraktijk

Tandartspraktijk F.J.R. Laugeman opende haar deuren voor het eerst op de Gimbrèrelaan in Tilburg op 28 oktober 1977. Vier jaar later begon Frits Laugeman met de behandelingen gerelateerd aan parodontitis en sinds 1981 is onze Tandartspraktijk in Tilburg hier dan ook in gespecialiseerd. Buiten parodontitis richten wij ons op de kwalitatieve algemene tandheelkunde en hebben we ook nog eens diverse specialismes in huis om de beste tandzorg te garanderen.

Het team bestaat uit 3 tandartsen, 1 mondhygiëniste, 3 profilaxassistentes en vier tandartsassistentes. Verder hebben we vaak een stagaire die in het kader van de opleiding tandartsassistente meeloopt in de praktijk.

Ons huidige pand aan de Conservatoriumlaan 56 in Tilburg ligt vrijwel naast de Universiteit en is gebouwd in 1985. Vanaf dat jaar is de tandartspraktijk F.J.R. Laugeman gegroeid en uitgebreid. Deze groei en uitbreiding resulteerde in 2008 met de bouw van een extra verdieping op het pand om de groei en ontwikkeling op te kunnen vangen.

In de loop van 2009 werd de verbouwing opgeleverd en tot op de dag van vandaag voldoet dit aan de wensen van onze Tandartspraktijk in Tilburg.

Neem een kijkje in de praktijk…

Onze expertises

Tandartspraktijk Laugeman heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd de bestrijding van halitose (een slechte adem) en parodontitis (een tandvlees ontsteking).

Een slechte adem

Tandarts Laugeman heeft zich gespecialiseerd in het verhelpen van stinkende adem. Uw tong, tanden én tandvlees moeten schoon zijn voordat uw adem 100% fris ruikt. Daar zetten wij ons voor in. U staat er niet alleen voor. Lees verder hoe het onderzoek naar slechte adem door tandarts Laugeman gaat. 

Lees meer

Parodontitis

Heeft u rood, gezwollen, bloedend, teruggetrokken tandvlees? Staan er bovendien tanden of kiezen los? Mogelijk is bij u niet alleen het tandvlees ontstoken maar ook alles wat aan de basis van uw tand of kies zit. Dit is parodontitis.

Door parodontitis kunt u uw tanden definitief kwijtraken. Soms verloopt dit ontstekingsproces snel en agressief. Vaak gaat het sluipenderwijs. Effectieve behandeling in een parodontologiepraktijk is altijd geboden. Voor de behandeling van parodontitis kan u altijd bij ons terecht. Hierin zijn wij gespecialiseerd.

Lees meer

Eigen producten

Uniek is dat wij werken met producten die wij speciaal ontwikkeld hebben voor de behandeling van parodontitis. Zij hebben hun effect inmiddels bewezen: bij 95% van onze parodontitispatiënten kan een operatie worden voorkomen.

Lees meer

Inschrijven?

Neem gerust contact met ons op.

Afspraak maken?

 

Neem dan gerust contact op met ons.