Fresh and Close

Nooit meer een slechte adem.

Fresh and Close is een van de producten van Laugeman Laboratories. Fresh and Close is speciaal ontwikkeld voor frisse adem. Slechte adem (halitose) wordt veroorzaakt door bacteriën en schimmels. Halitose komt veelal in combinatie met gingivitis of parodontitis (ontstoken tandvlees). Bacteriën die het ontstoken tandvlees veroorzaken zich verspreiden in de mond, waardoor halitose kan optreden.

2_spoelenHersteld de balans van schimmels en bacteriën

Fresh and Close hersteld de balans tussen de aanwezige bacteriën en schimmels in de mond. U moet uw mond minimaal gedurende twee weken met Fresh and Close spoelen. Fresh and Close is bij een grote groep patiënten uitgebreid getest, waarbij duidelijk werd dat de geur per twee weken spoelen met de helft afneemt.

Op waterbasis, dus beter voor het natuurlijk evenwicht

De meeste mondspoelmiddelen zijn op alcoholbasis. Zij onttrekken daardoor water aan de mond. Dit bevordert het ontstaan van slechte adem. Laugeman Laboratories heeft Fresh and Close daarom op waterbasis ontwikkeld. Daarmee behoudt u de natuurlijke vochtbalans in de mond. Zo bereikt u een langdurig positief effect.

Meer informatie

Meer informatie over Fresh and Close vindt u hier.

 

Inschrijven?

Neem gerust contact met ons op.

Afspraak maken?

 

Neem dan gerust contact op met ons.