Laugeman Oral Care

Totale mondverzorging met de Laugeman producten

freshmethodOnze tandartspraktijk heeft heel veel ervaring met de behandeling van parodontitis. De methode om deze vervelende tandvleesziekte te bestrijden veranderde in de loop der jaren zeer ingrijpend. Bij de meeste patiënten met parodontitis was een behandeling van de pockets toereikend en doeltreffend. Maar er was ook een groep patiënten die met deze initiële therapie niet meteen geholpen was.

 

Totale mondverzorging met de Laugeman Freshmethod

Is uw tong gezond van kleur? Zijn uw tanden en tandvlees vrij van aanslag en ontstekingen? Nee? Grijp serieus in met de Laugeman Fresh Method. Want alleen als uw tong, tanden én tandvlees schoon zijn, ruikt uw adem 100% fris. Meer informatie vindt u op www.mondverzorging-laugeman.nl

Bekijk folder

De uitdaging: zonder operatie ver gevorderde parodontitis behandelen

Wij gingen op zoek naar een methode om ook de groep patiënten met ver gevorderde parodontitis te kunnen helpen zonder operatie of verlies van tanden en kiezen. Dat was onze uitdaging.

Lees meer

Fresh and clean: prothesereiniginsmiddel voor dagelijks gebruik

4_schoonmakenFresh and Clean is een prothesereinigingsmiddel voor dagelijks gebruik. Fresh and Clean is ook geschikt voor andere mondattributen zoals frame en partiële prothesen, uitneembare beugels, uitneembare implantaten of piercings.

Fresh and Clean zorgt voor reiniging en ontsmetting van mondattributen. Dagelijks gebruik van Fresh and Clean zorgt voor een schoon gebit, vrij van voedsel en kalkresten. Daarnaast doodt Fresh and Clean aanwezige bacteriën en schimmels, zodat u de gezondheid van uw mond hiertegen beschermt.

Lees meer

Fresh and close: nooit meer slechte adem

2_spoelenFresh and Close is een mondspoelmiddel voor frisse adem. Fresh and Close doodt de bacteriën en schimmels in de mond, die slechte adem of halitose veroorzaken.

Het unieke van Fresh and Close is dat het ook een weefselherstellende werking heeft. Fresh and Close is een mondspoelmiddel op waterbasis en onttrekt daarom geen water aan de mond. Fresh and Close behoudt zo de natuurlijke balans in de mond.

Lees meer

 

Inschrijven?

Neem gerust contact met ons op.

Afspraak maken?

 

Neem dan gerust contact op met ons.